in

Dara Bubamara vrelim fotografijama potvrdila vezu sa 20 godina mlađim momkom

Počeli su da žive zajedno


Foto: Instagram

Dara Bubamara objavila je na Instagramu nekoliko vrelih fotografija, na kojima ljubi 20 godina mlađeg Tonija, sa kojim je već neko vreme u vezi.

Ovim je zvanično potvrdila da je zaljubljena, a kako piše Star, ona je čak pustila da živi u njenom stanu na Dedinju.

Međutim, to je, kako se šuška, samo privremeno, jer se Toni nameračio da kupi luks gajbu za sebe i Daru!

„Dara i Toni se odlično slažu iako su mnogi sumnjali u to zbog razlike u godinama! Od kada su se smuvali, bukvalno se ne razdvajaju, još sada Dara skoro uopšte ne nastupa, pa imaju svo vreme ovog sveta,“ počinje izvor za Star.

„Dobro su se upoznali i još nisu imali nijednu svađu. I baš zbog toga, seli su, razgovarali, i odlučili da bi trebalo da započnu zajednički život! Po sistemu što da ne kad se već ne razdvajaju,“ nastavlja izvor.

„Dara je upoznala Tonija sa sinom, odlično su se složili njih dvojica što je njoj najbitnije. Toni inače planira da kupi kuću sa velikim dvorištem i bazenom u nekom mirnijem delu Beograda. Zajedno traže nekretninu, jer on Daru tretira kao kraljicu! Dara mu je rekla da se opusti i da se kod nje oseća kao u svom domu. Pre nego što se Toni uselio kod nje, ona je razgovarala i sa bivšim mužem Milanom i sinom Kostom, i tek kada su oni dali amin, Toni je preselio svoje stvari. Neće da brzaju sa kupovinom kuće, jer žele da nađu idealnu, tako da će se iz Darinog stana seliti tek sledeće godine,“ kaže izvor.