Darko Martinović je nova “Zvezda Granda”

Pobednmik šeste sezone je Darko Martinović!
Pobednik šeste sezone je Darko Martinović

 

Pobednik šeste sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda je Darko Martinović sa Cetinja, koji je osvojio 73.193 glasa. Kao prvoplasirani Darko je dobio opremljen stan od 35 kvadrata i snimanje kompletnog albuma.

Ove godine u finalu je pristiglo čak 358.144 glasova. Na drugom mestu, sa 69.362 glasa, završio je Aleksa Radenković, koji je dobio automobil, treće mesto sa 62.420 glasova je zauzeo Nikola Nešić, koji je dobio televizor, a na četvrtom mestu sa 42.384 člasa završio je Mirče Radulović.

Iako se tokom jučerašnjeg dana spekulisalo da će biti ženskog finala i da će pobediti jedna od devojaka to se nije dogodilo. Nakon prvog kruga takmičenje je napustila Nikolina Kovač, koja je važila za jednog od favorita. Veliki šok bio je i ispadanje Milice Pavlović, koja je pevala Rihanninu pesmu Please Don’t Stop The Music, u drugom krugu, budući da su se mnogi kladili da će upravo ona pobediti. Za njom su ispale Andreana Čekić, Vanja Mijatović i Nadica Ademov.

Inače, prema glasovima posetilaca sajta Tracara.com  redosled finalista trebalo je da bude ovakav: Milica Pavlović, Vanja Mijatović, Nikolina Kovač i Andreana Čekić.

F.Y./Tracara.com
Foto: Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top