Prati nas

Foto

David Beckham izazavao polemiku fotkom na kojoj ljubi kćerku u usta

Bračni par Beckham jedan je od najpoznatijih celebrity parova na svetu, a o njihovom životu, kao i članovima porodice, često se raspravlja.

Sve što rade gleda se pod lupom, zato i ne čudi da je poslednja fotografija koju je David Beckham objavio na svom Instagram profilu izazvala žustre polemike.

Naime, nekadašnji fudbaler objavio je fotografiju na kojoj u usta ljubi svoje najmlađe dete – sedmogodišnju ćerkicu Harper Seven, a uz nju je napisao: ‘Božić nam stiže, idemo na klizanje.’

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

U svega nekoliko sati, fotografija je prikupila više od 2 miliona lajkova, ali i mnogobrojne negativne komentare, budući da mnogi smatraju kako je sasvim neprimereno da otac svoju ćerkicu ljubi u usta.

Međutim, to nije prvi put da je ovakvom fotografijom 43-godišnji David Beckham uzburkao javnost. Isto je uradio i u junu 2017. godine, objavivši sličnu fotografiju, a za njim je krenula i njegova supruga, Victoria Beckham i fotografiju na kojoj ljubi Harper u usta objavila povodom njenog 5. rođendana.

Za neke sladak i intiman trenutak ljubavi oca i ćerkice, drugima ima sasvim drugu konotaciju. Bilo kako bilo Beckhamovi su i ovoga puta uspeli u nemogućem – za novih pet minuta slave na njihov se račun zasigurno slilo mnogo više miliona.

3 komentara

3 Comments

 1. noname

  01. 12. 2018. at 00:29

  joj kako mi to odvratno kad ljube u usta decu, al njihova stvar i guess

 2. Nina

  01. 12. 2018. at 11:17

  Tom Brady se i dan danas ljubi sa svojim tatom u usta.

 3. Adora

  01. 12. 2018. at 23:38

  Guglaj -Kissing family: Lonny comes home for Christmas. :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top