in

David Guetta i Justin Bieber na EMA!


Svetska tinejdž senzacija Justin Bieber i gremijem nagrađeni di džej David Guetta nastupiće na MTV European Music Awards, koje se ove godine održavaju u Belfastu, u Severnoj Irskoj.

Lista zvezda koje će prisustvovati dodeli 2011 MTV EMA više je nego zanimljiva. Svoje dolaske potvrdili su Katy Perry, pevačica grupe Evanescence Amy Lee, glumica Hayden Panettiere iz serije Heroes, supermodeli Bar Refaeli i Irina Shayk, glumac David Hasselhoff i modni dizajner Jeremy Scott.

Dodela 2011 MTV EMA, koju će voditi pevačica i glumica Selena Gomez, održaće se u nedelju, 6. novembra, u 21.00 čas, sa direktnim prenosom na regionalnom MTV kanalu.

„Stvarno je uzbudljivo biti deo dodele MTV EMA nagrada ove godine. Jedva čekam da dođem u Belfast!“, rekao je Justin Bieber.

„Nastup na 2011 MTV EMA je velika stvar za bilo kog izvođača, ali za DJ-a to je još veći događaj. Meni će se na bini pridružiti specijalni gosti i saradnici. Uzbuđen sam i počastvovan – ovo će biti luda zabava!“, izjavio je David Guetta.

Bieber i Guetta pridružili su se prethodno najavljenim izvođačima Lady Gagi, Bruno Marsu, grupama Coldplay i Red Hot Chili Peppers, kao i Jessie J, LMFAO i Snow Patrol. Grupa Queen će primiti Global Icon nagradu i održaće specijalni nastup.