Devito lažirao duet sa latino zvezdom Nati Natašom: Sledi tužba

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što je poznati treper David Ljubenović alijas Devito Anonimo objavio novi album „Plava krv“ na koji je uvrstio i duet sa jednom od najpopularnijih latino zvezda Nati Natašom „Acrobatico“, domaća javnost bila je oduševljena.

Devitu su na društvenim mrežama oduševljeno čestitale mnoge kolege, dok je njegova publika ponosno na internet platformama isticala ovu saradnju.

Niko od njih nije ni slutio da će samo 24 sata kasnije uslediti hladan tuš nakon oglašavanja njenog menadžera.

Naime, najbliži saradnik Nati Nataše oglasio se na svom tviter nalogu i demantovao da je između saradnje Devita i Nataše ikad došlo, te da pevačica ni ne zna ko je zapravo Devito Anonimo.

Saga je počela nakon što je jedan od vatrenih fanova latino zvezde na ovoj društvenoj mreži uputio pitanje Previs Danijelu njenom menadžeru: „Zdravo, izvini, treba mi tvoja potvrda da li je u stvari Nati ta koja peva pesmu „Akrobatiko“ sa Devitom, samo sam zbunjen i stvarno mislim da to nije ona, hvala,“ upitao je korisnik nakon čega je stigao odgovor.

Niste videli da je umetnicu ili bilo koga iz njenog radnog tima promovisao nešto slično. Oni takođe moraju da shvate da su to situacije koje se rešavaju interno dok se ne reše. Saradnja ne postoji, nikada se nije desila i rešava se situacija. Hvala vam – napisao je on i pokrenuo lavinu komentara te mu je zatim postavljeno još konkretnije pitanje: „znači to nije Nataša“?

Ne, nije Nati u pesmi i ona nema nikakve veze sa tim ljudima,“ – zaključio je.

Devito se na mrežama nije oglašavao, a ono što je takođe iznenađujuće je činjenica da je tokom jučerašnjeg dana na svom Instagram nalogu promovisao sve pesme osim dueta sa Natašom.

Kako bismo čuli njegovu stranu priče pokušali smo da kontaktiramo sa njim ali do objavljivanja teksta nije bio dostupan.

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI