Search
Close this search box.

Devojke su ludele za njim: Kako danas izgleda Chuck Bass?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kada je 2007. godine počelo emitovanje serije Tračara, o životu njujorških bogatih srednjoškolaca, pažnju gledalaca zaokupio je posebno drski i bezobzirni, ali uvek besprekorno obučeni Chuck Bass.

Sin kralja nekretnina koji je živeo u hotelu i sa prezirom gledao sve manje privilegovane od sebe, ipak nije bio toliko bez srca koliko se u početku činilo i njegova ljubav sa Blair Waldorf i njihovo venčanje bili su jedni od najiščekivanijih scena u celom serijalu.

A photo posted by Chuck Bass (@chuckbassfangirls) on

Britanski glumac Ed Westwick je imao 20 godina kada je serija počela da se snima i vrlo brzo je svojim izgledom zaludeo tinejdžerke širom sveta. Bio je tako tajanstven i uvek rezervisan, a kada su saznale da još govori britanskim naglaskom u stvarnom životu, devojke su prosto odlepile.

Pissed off? Tired? Hungry?   A photo posted by Ed Westwick (@edwestwick) on

Nakon završetka Tračare 2012. godine, Eda nismo imali mnogo prilike da gledamo na malim ili velikim ekranima. Snimio je (doduše neuspešnu) seriju Wicked city o serijskom ubici u Los Anđelesu tokom 80-ih, i par niskobudžetnih filmova, a naredne godine ćemo ga videti u seriji snimljenoj po kultom filmu Guy Ritchija, Snatch.

#Sunday #strolls #london #homecoming

A photo posted by Ed Westwick (@edwestwick) on

Koliko se glumac promenio od serije koja ga je proslavila, procenite sami.

TashAction   A photo posted by Ed Westwick (@edwestwick) on

#london

A photo posted by Ed Westwick (@edwestwick) on

#sunsetmarquis #vibes   A photo posted by Ed Westwick (@edwestwick) on

POSLEDNJE VESTI