Nove epizode serije „Tračara“ – a da li ćemo gledati stare glumce?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

I ptice na grani znaju da ćemo kroz mesec dana gledati nove epizode nove sezone serije Tračara (Gossip Girl). 

Već znamo da ćemo gledati nove glumce u novim ulogama, ali da li će se neko od starih pojaviti?

Ed Westwick, koji je u seriji igrao Chucka Bassa, bacio je fanove u nevericu, kada je napisao da bi rado reprizirao svoju rolu. Š-TA?!

On je na Instagramu objavio fotografiju stare ekipe ispred limuzine i upitao pratioce: „Kakvo je ovo vreme bilo, da li bih i dalje izgledao ovako dobro u limuzini?“.

Ovo je bilo dovoljno da nastane opšta histerija na internetu jer, iako će nove epizode biti verovatno približnije novim generacijama, nema sumnje da bismo svi voleli da vidimo i staru ekipu.

Za sada je poznato da će se originalni glas Tračare vratiti, što znači da će narator serije i dalje biti Kristen Bell.

Podsetimo, Whitney Peak (Sabrina), Eli Brown (Slatke male lažljivice: Perfekcionisti), Johnathan Fernandez (Smrtonosno oružje) i Jason Gotay biće deo nove postavke bogatih klinaca sa Menhetna.

Jedan od glavnih zavodnika biće glumac Thomas Doherty, a čini nam se da je njegova uloga da bude novi Chuck Bass (iako niko nikada neće zameniti pravog).

Deset epizoda nove serije ekskluzivno će se emitovati na američkom striming servisu HBO Max, koji sa radom počinje u maju ove godine.

Nova priča biće svojevrsni nastavak prethodne, a radnja se dešava osam godina nakon završetka originalne, odnosno kada je sajt „Tračara“ ugašen.

Pratićemo novu generaciju tinejdžera koji pohađaju prestižnu privatnu školu u Njujorku, koji će se upoznati sa oštrim jezikom Tračare.

Inače, Penn Badgley, koji je glumio Dana Humphreya, u jednom od intervjua rekao da bi prihvatio da se vrati u seriju.

„Da li bi Dan Humphrey mogao da se pojavi u novoj seriji… to je pitanje koje bih morao da stavim na vrh „primljene pošte“ i da razmislim. Još uvek nisam pričao ni sa jednim od tvoraca serije, ali znate…“ rekao je i nastavio:

„Prihvatio bih da repriziram ulogu ako bih seriji doprineo na neki bitan način. Zavisilo bi od toga zašto je i kako on tu,“ završio je.

POSLEDNJE VESTI