Search
Close this search box.

Još jedna devojka tvrdi da ju je Ed Westwick silovao

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako Ed Westwick tvrdi da nije nikoga silovao, javila se još jedna žena koja tvrdi suprotno. 

Glumica Kristina Cohen, koja je prva izašla s pričom da ju je zvezda serije Tračara napastvovala pre tri godine ohrabrila je i Aurelie Wynn, koja je progovorila o navodnom neprijatnom iskustvu sa glumcem. Ona tvrdi da ju je Westwick silovao u julu 2014, a njena priča je identična Kristininoj.

„Odbila sam ga, ali me je on gurnuo licem na dole i bila sam nemoćna pod njegovom težinom. Nosila sam jednodelni kupaći kostim koji je on pocepao. Bila sam u potpunom šoku“, tvrdi bivša glumica.

Sve se to dogodilo u Westwickovoj iznajmljenoj kuću. Wynn je u to doba bila u vezi sa Markom Sallingom, glumicem iz serije Glee koji je nedavno osuđen zbog dečije po**ografije. Wynn je Sallingu ispričala šta se dogodilo, ali on je nju okrivio za sve i prekinuo vezu s njom.

„Prijatelji su mi savetovali da je najbolje da ćutim, da mi niko neće verovati i da će svi misliti da želim svojih pet minuta slave“, napisala je Wynn u svom postu i zahvalila Kristini Cohan na tome što je javno progovorila i ohrabrila je da učini isto.

POSLEDNJE VESTI