in

Još jedna devojka tvrdi da ju je Ed Westwick silovao


Iako Ed Westwick tvrdi da nije nikoga silovao, javila se još jedna žena koja tvrdi suprotno. 

Glumica Kristina Cohen, koja je prva izašla s pričom da ju je zvezda serije Tračara napastvovala pre tri godine ohrabrila je i Aurelie Wynn, koja je progovorila o navodnom neprijatnom iskustvu sa glumcem. Ona tvrdi da ju je Westwick silovao u julu 2014, a njena priča je identična Kristininoj.

„Odbila sam ga, ali me je on gurnuo licem na dole i bila sam nemoćna pod njegovom težinom. Nosila sam jednodelni kupaći kostim koji je on pocepao. Bila sam u potpunom šoku“, tvrdi bivša glumica.

Sve se to dogodilo u Westwickovoj iznajmljenoj kuću. Wynn je u to doba bila u vezi sa Markom Sallingom, glumicem iz serije Glee koji je nedavno osuđen zbog dečije po**ografije. Wynn je Sallingu ispričala šta se dogodilo, ali on je nju okrivio za sve i prekinuo vezu s njom.

„Prijatelji su mi savetovali da je najbolje da ćutim, da mi niko neće verovati i da će svi misliti da želim svojih pet minuta slave“, napisala je Wynn u svom postu i zahvalila Kristini Cohan na tome što je javno progovorila i ohrabrila je da učini isto.