Stiže ‘Dinastija’: Ako ste voleli ‘Tračaru’, ovo je prava serija za vas

Blake i Cristal (foto: CW)

Ekipa koja stoji iz kultne serije Tračara uskoro nam ponovo donosi na male ekrane svet bezobrazno bogatih i okrutnih pripadnika visoke klase.

Priducenti Josh Schwartz i Stephanie Savage (koji takođe stoje i iza The O.C, još jedne serije o bogatim klincima), snimili su rimejk najpopularnije serije 80-ih, Dinastije, a prvi trejler koji je objaila mreža CW pokazuje da je nova Dinastija puna skandala, seksa i ljutih rivalstava.

Priča je većinom pozajmljena iz originala i fokusira se na porodici Carrington, neverovatno bogatom klanu koji najviše od svega ceni moć i novac. Fallon (nekadašnja zvezda serije Victorious, Elizabeth Gilles) ima nameru da preuzme posao svog oca, Blakea (Grant Show), ali planove će joj poremetiti nova maćeha Cristal (Nathalie Kelley).

Fallon sa maćehom Cristal (foto: CW)

U trejleru vidimo kako Fallon cepa Cristalinu venčanicu i jede ukras sa svadbene torte, a dve dame zatim započinju tuču, koja je bila tako redovna pojava u originalu.

Da li će se odnos u porodici Carrington popraviti ili nas čeka još mnogo drame, ostaje da vidimo u septembru kada rimejk Dinastije stiže na male ekrane.

https://www.youtube.com/watch?v=Uxacuu_vg8Y&feature=youtu.be

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI