Search
Close this search box.

Šokantno: Glumica optužila zvezdu ‘Tračare’ da ju je silovao

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ovih dana u medijima se pojavljuje sve više i više stravičnih priča u kojima glumice optužuju reditelje i producente za seksualno uznemiravanje. Ohrabrena pričama ovih glumica, među kojima su i velika imena poput Angeline Jolie, Reese Witherspoon ili Gwzneth Paltrow, progovorila i glumica Kristina Cohen optužujući da ju je voljeni Chuck Bass iz hit serije Tračara silovao pre tri godine.

Glumica, koja je poznata po malim ulogama u serijama poput Greek i Californication, napisala je tekst na svom Facebook profilu u ponedeljak koji je šokirao javnost. U njemu otkrila da ju je poznati glumac Ed Westwick silovao, do detalja ispričala šta joj se desilo te stravične večeri ali i otkrila razloge zbog kojih je ćutala sve ovo vreme. U tekstu između ostalog piše:

“Tada sam se zabavljala sa producentom koji je bio drug glumca Eda Westwicka. On me je odveo u Edovu kuću gde sam ga upoznala prvi put. Kada sam poželela da odem Ed je predložio: ‘Trebalo bi svi da se j*****’ Ali producent nije želeo da uvredi Eda odlaskom pa smo ostali“

Glumica je objasnila da je želela da ode jer joj se spavalo, pa joj je Ed predložio da odrema u jednoj od spavaćih soba. To je na kraju i uradila.

“Probudio me je Ed koji je bio na meni. Njegovi prsti su ulazili u moje telo.  Rekla sam mu da stane, ali bio je jak. Borila sam se koliko sam mogla, ali uhvatio mi je lice, tresao, govorio kako želi da me ****. Bila sam paralizovana, uplašena. Nisam mogla da pričam. Više nisam mogla ni da se pomerim. Držao me je čvrsto i silovao. Bila je to noćna mora, a sledeći dani nisu bili ništa bolji“.

Kristina dodaje i da je njen tadašnji dečko znao šta se desilo i da ju je upravo on savetovao da ćuti, jer Ed ima veze kojim bi uništio njenu glumačku karijeru.

“Rekao mi je da ne mogu samo da kažem da me je Ed silovao. Nisam želela da budem ‘ta devojka’“

Celu njenu ispovest u celosti možete da pročitate (na engleskom) na fotografijama u galeriji dole.

Nakon što je njena priča ugledala svetlost dana i izazvala veliku pažnju medija, oglasio se i Ed koji je kratkom i jasnom porukom na Instagramu poručio:

“Ne znam ovu ženu. Nikada nisam forsirao sebe ni na jednoj ženi. I definitivno nikada nisam izvršio silovanje“

https://www.instagram.com/p/BbM4P6jBU26/?taken-by=edwestwick

POSLEDNJE VESTI