Zvezde ’Tračare’ u novim serijama na ABC televiziji

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dvojica prijatelja boriće se jedan protiv drugog za veće rejtinge novih serija (foto: Wenn)U seriji Tračara Ed Westwick i Chase Crawford glumili su zajedno 6 sezona i bili najbolji prijatelji Chuck i Nate. Ali na jesen će se boriti sa rejtinzima i jedan protiv drugog jer obojica imaju glavne uloge u serijama koje kreću na televiziji ABC.

Krimi serija Wicked city prati masovnog ubicu u L.A. (foto: ABC)Ed glumi u Wicked city, kriminalističkoj seriji koja će se svake sezone baviti najbrutalnijim zločinima iz novije istorije Los Anđelesa. U prvoj sezoni, smeštenoj u L.A 1982. godine priča prati masovnog ubicu (kog glumi Ed), koji se poigrava sa detektivima i mladu novinarku koja je na tragu ubici, koju igra Taissa Farmiga.

Serija o gradu sa najvećim nalazištem nafte (foto: ABC)
Serija o gradu sa najvećim nalazištem nafte (foto: ABC)

Serija Oil će se emitovati nedeljom umesto skoro završene Osvete. To je priča o gradiću u Severnoj Dakoti posle otkrića najveće naftne rezerve u američkoj istoriji i ljudima koji su došli sa svih strana da bi se obogatili. Ali gradić je pravi Divlji zapad, jer njime vlada naftni tajkun (Don Johnson), koji crno zlato neće olako prepustiti pridošlici Billy-ju koga igra Chase Crawford, ali ni svom sinu, bar ne bez velike borbe.

Trejlere za nove serije pogledajte ovde.

https://www.youtube.com/watch?v=NdH-MycG0jg

https://www.youtube.com/watch?v=Lo4ZswDy0HM

POSLEDNJE VESTI