in

Dnevni horoskop za 21. maj 2020. godine


Kvadrat retrogradne Venere i Neptuna stiže nam ovog četvrtka od aspekata, što u nama budi preispitivanja da li su naše želje dostižne i šta od toga i zapravo možemo sebi da priuštimo, šta je realno od svega toga…

Vrlo smo osetljivi i emocionalno ranjivi, ali uprkos tome na vreme stajemo i ne bavimo se onim što nas ne zadovoljava u potpunosti, a znamo i šta je to konkretno.

Problem može nastati ukoliko ipak sebi dozvolimo slabost i pobedi potreba da se uklapamo u sredinu i radimo ono što nam ne prija.

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za 21. maj 2020. godine.

Ovan – horoskop za 21.maj

Dobro procenjujete svoje poslovne šanse, tačno znate u koje projekte treba da se upustite, a koje treba da zaobiđete.

Ne možete na pravi način da protumačite šta voljena osoba želi da vam kaže, nikako ne nalazite zajednički jezik i to vam veoma smeta.

Bik – horoskop za 21.maj

Vaše kolege vam ne pružaju dovoljno podrške a tako ste želeli da neke svoje ideje predstavite nadređenima. To će morati da sačeka neko drugo vreme.

Ne osećate neki pomak na ljubavnom planu iako se veoma trudite da uvek budete ono što jeste i da eliminišete neke svoje loše osobine.

Blizanci – horoskop za 21.maj

Ne trudite se da ubedite kolege da ste vi uvek u pravu, ali smatrate da imate dovoljno tehničkog znanja i iskustva da ih usmerite na pravi put.

Ne sviđaju vam se neke ideje koje vaša voljena osoba ima u vezi sa zajedničkim putovanjima, ali ćete pre ili kasnije morate da ih prihvatite, obećali ste to.

Nastavak na sledećoj strani