in

Dnevni horoskop za 21. maj 2020. godine


Rak – horoskop za 21.maj

Niste sigurni da li su vaši poslovni partneri prave osobe za veliki i ozbiljan poslovni projekat na kome ste angažovani. Uskoro ćete videti da li ste u pravu ili ne.

Izbegavajte sve one lažne prijatelje koji su bliski sa vama iz sopstvenih interesa. Vi vrlo dobro znate koji su to ljudi.

Lav – horoskop za 21.maj

Ne pravite se previše važni pred kolegama i poslovnim partnerima, shvatiće to na pogrešan način i na kraju ćete opet vi biti u problemu. Budite skromniji i prizemniji i drugi će vas bolje prihvatiti.

Smetaju vam male i nebitne stvari koje voljena osoba radi i koje vas brzo izbace iz takta. Možda je pravo vreme da se posvetite rešavanju tih malih problema.

Devica – horoskop za 21.maj

Posvetite se nekim dobrim i uspešnijim projektima, previše vremena trošite na rizične poslovne planove za koje niste sigurni da li će doneti finansijsku dobit ili ne. Krenite na sigurno.

Vaš partner i vi ne doživljavate mnoge stvari na isti način i vi sa tom činjenicom ne možete da se pomirite. Morate da shvatite da su ljudi različiti i da imaju različite potrebe.

Nastavak na sledećoj strani