in

Dnevni horoskop za 29. maj 2020. godine

Rak – horoskop za 29. maj

Završite sve radne obaveze na vreme danas ako ne želite da vam se zadaci sakupe do te mere da nećete biti u stanju da ih sami završite. Ako vam treba pomoć, obratite se nadređenima koji će se pobrinuti da vam pomognu u tome.

Ogovaraju vas iza leđa, ali vi uvek na kraju saznate istinu. Ne želite da stupate ni u kakve svađe i rasprave, jednostavno eliminišete iz svoje blizine osobe koje su dvolične i koje pričaju protiv vas.

Lav – horoskop za 29. maj

Danas je idealan dan da se malo smirite, da odmorite i da uživate u pozitivnim mislima i atmosferi. Nemojte razmišljati ni o čemu što vas može stresirati, pustite mašti na volju i zamislite da ste na nekom udaljenom mestu, sami, i da uživate u svakom slobodnom trenutku.

Obratite malo više pažnje na ono što vaša voljena osoba pokušava da vam kaže. Ne shvatate najbolje tuđe potrebe i to vas ponekad stavlja u neugodnu poziciju.

Devica – horoskop za 29. maj

Iskoristite vaše znanje i iskustvo starijih kolega kako bi mogli da neke strategije sprovedete na pravi način. To će dovesti do odličnih rezultata.

Vaša osećanja su stabilna i držite ih pod kontrolom, a razum vam funkcioniše besprekorno i zbog toga ne mogu da vam se dese greške u ljubavi koje su vam se dešavale ranije.

Nastavak na sledećoj strani