in

Dnevni horoskop za 29. maj 2020. godine

Jarac – horoskop za 29. maj

Ako vam nešto smeta kod kolega recite im to direktno, nemojte biti dvolični. Budite iskreni kao i uvek i to dovesti do iskrenih i pomalo ozbiljnih razgovora.

Osećate se pomalo umorno od ljubavne veze i shvatate da ste odavno upali u kolotečinu. Neće biti lako da iz nje izađete, moraćete se dobro potruditi da nešto promenite.

Vodolija – horoskop za 29. maj

Imate želju da današnji dan provedete kod kuće u toplini svoga doma sa ljudima koji vas vole i pored kojih se osećate opušteno, ali neke poslovne obaveze vam neće dati da odmorite.

U večernjim časovima pokušajte da se bavite fizičkom aktivnošću. To odlažete već izvesno vreme ali je krajnje vreme da se tome posvetite malo ozbiljnije.

Ribe – horoskop za 29. maj

Bilo bi vam drago da neko drugi može doneti odluke danas umesto vas, ali nažalost ta odgovornost je prepuštena vama i zato morate biti veoma obazrivi kakvu odluku ćete doneti. Mnoge kolege se plaše da ne budu ugroženi.

Uradite ono što voljena osoba traži od vas samo ako vam to odgovara u bilo kom smislu te reči. Nemojte da odstupate od svojih načela.