in

Dobijala je milion dolara po epizodi, ali nije odgledala ni jednu iako je u seriji glumila 9 godina


Zvezda serije „Štreberi“ (The Big Bang Theory) Mayim Bialik, koja je tumačila lik neurobiologa Amy Fawler priznala je da tokom devet godina igranja u ovom sitkomu nije pogledala nijednu celu epizodu.

„Nikad nisam pogledala epizodu u celosti. Ne gledam sebe na televiziji. Nikad nisam sela i pogledala epizodu naše serije“, otkrila je ona za britanski „Metro“.

Dodala je da je videla samo „neke delove“, ali da nikada ne gleda sebe na TV.

Ona je u intervjuu govorila o vezi Sheldona, kojeg je glumio Jim Parsons i Amy, te navela da je to „stvarno lep primer kako zapravo izgleda bezuslovna ljubav“.

„Bilo je puno prihvatanja, prilagođavanja i tolerancije. Trebalo nam je devet godina da pokažemo publici zašto Šeldon uopšte želi devojku. Ključ je u pronalaženju ravnoteže. Mislim da su scenaristi napravili odličan posao“, kazala je Mayim.

Otkrila je i da se ekipa lepo slagala nakon što se kamere ugase.

„Simon Helberg, koji je tumačio lik Howarda Wolowitza, bio je jedan od najsmešnijih ljudi s kojima sam sarađivala, tako da su to bila zaista lepa vremena. Pre svakog snimanja bismo se zagrlili, a svako je imao i posebne rituale. U prvih nekoliko godina ja sam uvek pila Koka-kolu i jela luk“, prisetila se.

„Snimanje poslednje epizode bilo je vrlo emotivno. Radili smo zajedno 10 godina. Likovi koje smo glumili postali su naš drugi identitet“, zaključila je Mayim.