Search
Close this search box.

Dodeljene Emi nagrade!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U noći između nedelje i ponedeljka u Los Anđelesu 63. godinu za redom dodeljene Emi nagrade za najbolja televizijska ostvarenja u Americi. U nekim od ovih serija i ostalih TV ostvarenja smo i mi mogli da uživamo, pa pogledajte ko su najbolji među najboljima.

Samu ceremoniju obeležili su domaćica šoua, zvezda serije Glee, Jane Lynch, koja je svojim šalama nasmejala sve prisutne. Problematični glumac Charlie Sheen takođe je izazvao pometnju, kad je dodeljujući nagradu za najboljeg komičara u televizijskoj seriji, uputio najlepše želje za novu sezonu staroj/novoj ekipi serije u kojoj je do nedavno bio glavna zvezda, Dva i po muškarca.

Da li je ovo i zvanično pomirenje posle prilično prljavog raskida saradnje, ostaje da vidimo…

U kategoriji najbolje televizijske serije u oblasti drame petu godinu za redom proglašena je serija Mad Men, dok je u oblasti komedije to sve popularniji serijal Modern Family.

Najbolji glumac u komičnoj seriji je Jim Parsons (The Big Bang Theory), dok je među glumicama to priznanje pripalo Melissi McCarthy (Mike & Molly). Emi za najboljeg glumca u drama seriji pripao je Kyleu Chandler (Friday Night Lights), dok je među glumicama to Julianna Margulies (The Good Wife).

Prelepa Kate Winslet osvojila je pozlaćenu statuu u kategoriji najbolje glumice u mini seriji ili TV filmu. Ovo priznanje uručeno joj je za rolu u Mildred Pierce.

Uskoro sledi  i izveštaj sa crvenog tepiha, budite uz nas… :)

POSLEDNJE VESTI