Prati nas

Foto

Leonardo DiCaprio i Kate Winslet na odmoru u Sen Tropeu

Prijatelji za ceo život (Foto: Instagram)

Leonardo DiCaprio i Kate Winslet su pre nepunih mesec dana viđeni kako se odmaraju pored bazena, u Francuskoj.

Titanic duo odmarao se u Leovoj vili u Sen Tropeu, nakon čega su zajedno otišli na njegovu humanitarnu galu koju organizuje svake godine, gde je prikupio čak 30 miliona dolara.

Četrdesetjednogodišnja glumica i majka troje dece, šetala je sa Leonardom u narandžastom bikiniju preko kojeg je obukla belu haljinu za plažu. Dugogodišnji prijatelji su opušteno ćaskali, šetajući zagrljeni u dvorištu DiCapriove vile.

Ipak, Leo i Kate ostaju ljubavni par samo na filmskom ekranu, obzirom da je Winsletova već pet godina u srećnom braku sa Nedom Rocknrollom, a neimenovani izvor je ranije za Us Weekly izjavio da je DiCaprio bio taj koji je svoju prijateljicu Kate odveo do oltara na privatnoj ceremoniji u Njujorku.

Oskarovka ima troje dece: šesnaestogodišnju Miu, sa prvim suprugom Jimom Threapletonom, trinaestogodišnjeg Joea sa drugim suprugom Samom Mendesom, i Beara sa sadašnjim mužem Nedom.

1 komentar

1 komentar

  1. Lorka

    19. 08. 2017. at 11:57

    Bez uvrede redakcijo, proslo je dosta otkako niste nista postavili … pozurite malo. Subota je a malo posla danas….smaram se….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top