Prati nas

Televizija

Đorđe David najavljuje: Biće velikih problema sledeće godine u ‘Zvezdama Granda’

Roker namerava da se vrati i sledeće sezone

Đorđe David je veliko iznenađenje u muzičkom šou-programu Zvezde Granda. Njega je malo ko očekivao kao člana žirija, a muzičar smatra da je neophodan i u sledećoj sezoni, koja bi trebalo da startuje u seprembru ili oktobru ove godine.

Prema rečima Đorđa Davida, on bi voleo da i u narednoj sezoni bude član žirija ovog popularnog muzičkog šou-programa, iza kog stoji Saša Popović.

“Mislim da će nastati ozbiljan problem od sledeće sezone ukoliko budem uspeo da preživim”, započeo je Đorđe David za TV magazin.

“Garantujem da će se ljudi iz Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore i Srbije prijavljivati u što većem broju, a posebno oni koji su ćutali jer su smatrali da nemaju šansu jer pevaju pop i rok muziku. Oni će dolaziti u što većem broju, gde će izvoditi ozbiljne pop i rok kompozicije za Zvezde Granda”, smatra Đorđe.

O postavi žirija sledeće sezone Zvezde Granda, se već spekuliše, pa su se nedavno već pojavile glasine da će Marija Šerifović napustiti takmičenje. Ove su brzo demantovane od strane produkcije, nagoveštavajući da će ekipa biti ista kao i ove godine.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top