Dostignuća u brojkama: Svi uspesi članova ‘N Synca’ od raspada benda

Ponovo na okupu (foto: Instagram)

Kada je Justin Timberlake nedavno objavio fotografiju sa bivšim kolegama iz grupe ‘N Sync, Chrisom Kirkpatrickom, Joeyem Fatoneom, JC Chasezom i Lanceom Bassom, u nama je proradila nostalgija, pa smo odlučili da istražimo šta su postigli i čime su se momci bavili od kada su nam rekli Bye, Bye, Bye.

3: Broj dece među članovima benda – Justin ima sina Silasa, dok je Fatone otac dve ćerke.

(foto: Twitter/incolors.club)

1: Momci su se samo jednom okupili i to na dodeli MTV video nagrada 2013. godine, kada su iznenadili publiku izvođenjem spleta nekoliko pesama.

https://www.youtube.com/watch?v=SnmnGdfADNU

5: Broj solo albuma koje su izdali nekadašnji članovi ‘N Synca. JC je 2004. izdao album Schizophrenic, a Timberlake četiri albuma – Justified, Future Sex/Love Sounds i dva dela The 20/20 Experience.

(foto: tumblr/wikipedia)

4: Četiri venčanja su se desila otkada su se momci oprostili od publike. Justin se oženio Jessicom Biel, Joey dugogodišnjom devojkom Kelly Baldwin, Kirkpatrick Karly Skladany, dok se Lance venčao sa dečkom Michaelom Turchinom.

(foto: hello/celebritybrideguide.com/fameflynet/people.com)
(foto: hello/celebritybrideguide.com/fameflynet/people.com)

18: Momci su se 18 puta pojavili u raznim rijaliti programima. Justin se pojavio u jednoj epizodi emisije Punk’d, JC u America’s Best Dance Crew i I love ’90s, Chris u Dancing With the Stars, Lance u nekoliko rijalitija, uključujući Vanderbump Rules, Keeping Up With the Kardashians, Cupcake Wars i u svom specijalu o venčanju na programu E!. Joey drži rekord sa rijalitijima Rewrapped, Family Feud, DWTS, Chopped, My Family Recipe Rocks, Rachel vs. Guy, The Singing Bee i Celebrity Circus.

9: Broj osvojenih Grammy nagrada, i da, sve su Justinove.

(foto: grammy.com)
(foto: grammy.com)

100: Fanovi ‘N Synca se sto posto nadaju ponovnom okupljanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI