Prati nas

Hot!

Dragana Mirković na štakama nakon operacije

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Dragana Mirković je oduvek imala problema sa levim kukom. Bolovi koje je trpela često su pravili probeleme i na nastupima, te ju je neretko obezbeđenje iznosilo na scenu. Kako bi okončala tu dugogodišnju agoniju u januaru je otišla na operaciju.

“Sve je proteklo bez ikakvih problema i sada je sve u redu. Trenutno sam na rehabilitaciji. Najviše me neguju suprug Toni, a i deca su veoma brižna i stalno me opominju da mirujem, pa mi čak i vodu donose u krevet. Trenutno hodam pomoću štaka”, rekla je pevačica za Hello.

“Znala sam da me čeka operacija, jer sam rođena sa iščašenim kukovima, što je ustanovljeno tek kad sam imala godinu i po dana. Na svu sreću, tada su uspeli da mi to saniraju intervencijom u Beogradu, a pre 47 godina medicina nije bila naročito napredna. Međutim, nedavno je došao trenutak za menjanje kuka, to jest ugradnju veštačkog”, završava Mirkovićeva.

Mi joj želimo brz oporovak.

3 komentara

3 Comments

 1. Pametan.

  09. 02. 2016. at 15:30

  Ona treba da se naziva ‘Srpskom majkom’. Jer nema ni jedne mrlje u zivotu,nije bila kriminalac,oduvijek bila zvijezda,postena i najbolji vokal. Ne eksponira svoju djecu,ne da im da se pojavljuju po medijima bez ikakvog razloga. Zena koja se ponasa i izgleda kao kraljica.
  Ona zasluzuje da se naziva ‘Srpskom majkom’.

 2. Jessika

  09. 02. 2016. at 17:27

  Za mene ni jedna pevacica nemoze biti srpska majka,zna se ko su i sta pevacice imale one mrlje u karijeri ili ne sve su one iste,Dragana je dobra pevacica takodje i ceca tu za mene nema razlike sto se muzike tice,a sad njihova privatnost njihova stvar,dragana kao srpska majka a deca katolici,ceca kao srpska majka neide ima dosta zivotnih mrlja,Al kao pevacice obe ok!!!

 3. Pametan.

  09. 02. 2016. at 22:40

  E bas zato se moze nazvati srpskom majkom,jer se mora istjerati ovaj nacionalizam iz regiona..
  Ne znam ko je Svetlani dodjelio taj naziv,jer neko ko je imao nanogicu i bila zena hvala Bogu sada pokojnog krimosa ne moze se tako nazivati.
  Volim Cecine pjesme i njen glas,ali kao osoba je fuj.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top