in

Drama zbog fudbalera: Katarina Grujić se žestoko naljutila na oca, isplivali detalji porodične svađe?!

Pevačica Katarina Grujić, koju je nedavno zaprosio fudbaler Marko Gobeljić i koja je navodno u drugom stanju, posvađala se sa svojim ocem Grujom zbog venčanja.

Pisalo se da će pevačicin otac finansirati celu svadbu, ali se Katarina navodno u međuvremenu posvađala s njim.

„Kaća i Gobelja su pre nekoliko dana otputovali u Crnu Goru, gde su se videli s njenim roditeljima. Bili su zajedno na ručku, kada im je Gruja saopštio da bi on želeo da svadbu naprave u Bjelasici, odakle je rodom. Rekao je da će im on sve organizovati na svom ogromnom imanju. Kaća je odmah počela da negoduje, a on joj je objašnjavao da bi tu bili skriveni od medija i da bi mogli opušteno da uživaju“, rekao je izvor blizak pevačici.

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll)

„Toliko je pobesnela da je počela sa njim da se svađa. Objašnjavala mu je da je Markovo i njeno društvo iz Beograda. Tata joj je obećao da će on platiti prevoz i smeštaj za sve zvanice, ali Kaću ni to nije ubedilo da prihvati njegovu ideju. Na kraju je presekla i rekla da neće više da se prepire i da će venčanje biti tamo gde ona kaže. Gobelja je sve vreme ćutao, nije želeo da se meša“, dodao je izvor.

Kako su pisali domaći mediji, Katarina Grujić želi da organizuje veliku svadbu za čak 500 zvanica sledeće godine, a velika želja joj je da to bude u jednom restoranu na Senjaku.