Drew Barrymore otkriva: U 25. sam doživela krizu srednjih godina

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Drew je imala teško detinjstvo i rešila je da svoja iskustva podeli u autobiografiji (foto: Wenn)

Drew Barrymore je nedavno izdala memore pod nazivom Wildflower u kojima je otkrila mnogo toga iz svoje problematične prošlosti.

Glumičina autobiografija nosi naziv ‘Wildflower’ i od pre nekoliko dana je u prodaji (foto: Instagram)

Glumica je gostovala u jednoj emisiji gde je iskreno govorila o tome kako je već u cvetu mladosti sagorela. „Krizu srednjih godina sam preživela u 25. To je i normalno, kada počnete da se bavite glumom sa 11 meseci“, kaže Drew i nastavlja: „U 14. godini sam postala samostalna i počela da radim kao odrasla osoba. Osamostalila sam se, imala svoj stan i bilo mi je zabavno da pišem o tom periodu u knjizi, jer tada nisam znala ni da kartonske kutije od hrane koju sam poručivala treba da bacim u kantu. Nisam umela ni da operem veš. Varikinu sam nanosila direktno na farmerke, pa su ličile na raspale dalmatince. Ali to me je spasilo, jer sam odlučila da sve naučim“, iskrena je glumica iz serijala Čarlijevi anđeli. Ranije je otkrila da je prvo piće popila sa 9 godina, počela da puši marihuanu u 10., a kokain prvi put probala u 12. godini, ali sva iskustva u životu su je očvrsnula, naročito od kada je postala majka.

Dans je Drew udata majka dve preskatke devojčice (foto: Twitter)

Danas je 40-ogodišnja Drew udata majka dve devojčice, trogodišnje Olive i jednogodišnje Frankie„Imam dve devojčice, i to je divna stvar, jer mogu odgajiti sjajne žene. Kao majka, uvek se pitate šta možete učini više i bolje. Uvek želite sve najbolje za svoju decu. Sada ne mogu biti srećnija sa svojim životom“, kaže Drew na kraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI