Prati nas

Šokantno

Drew Barrymore: Da sam probala heroin, umrla bih!

Glumica ne želi da ponavlja problematične greške iz prošlosti!

Multitalentovana Drew Barrymore progovorila je o svojoj problematičnoj prošlosti i načinu na koji ona utiče i kontroliše njen život  danas i iznela da nikada ne bi probala heroin, jer bi kako tvrdi, verovatno bi umrla!

Veoma sam labilna ličnost,” izjavila je glumica za Glamour magazin. “Nikada nisam konzumirala heroin i nikada nisam imala plastične operacije, za mene je to veoma klizav teren.” 

Četrdesettrogodišnja, više puta nagrađivana glumica, smatra da bi je pored raznih drugih nelagoda i neprijatnosti, želja za takvim stvarima potpuno uništila. “Da sam probala bilo šta od toga, umrla bih!”, tvrdi.

View this post on Instagram

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Barrymore je objasnila da je kao mala imala velikih problema sa narkoticima i drogom i da je već u svojoj devetoj godini pila i pušila. Priznala je da je sa samo dvanaest godina bila zavisnik od kokaina, a tokom svojih tinejdžerskih dana nekoliko puta je išla na rehabilitaciju i odvikavanje od droge, da bi na kraju bila prisilno hospitalizovana zbog pokušaja samoubistva. Glumica je sa četrnaest godina takođe postala nezavisna od svojih roditelja, ali je nastavila da održava kontakt sa majkom.

Danas, Barrymore je majka dvoje dece i zahvalna je što nikada nije krenula putem holivudskog trenda ulepšavanja i plastične hirurgije.

Mislim da je sve otišlo predaleko, pogotovo kada su u pitanju mladi ljudi koji preteruju sa plastičnim operacijama. Verujem da je privilegija ostariti. Način na koji rasteš i postaješ dostojanstveniji sa više poštovanja prema sebi i drugima. To mi je uvek bilo važno, a sada kada imam svoju decu zahvalna sam Bogu jer je to oduvek bio moj glas iznutra. Sada mogu da ih učim pravim vrednostima i budem sigurna u to što govorim.” 

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top