in

Drew Barrymore uplakana na instagramu: Neki dani su ružni i teški

Američka glumica Drew Barrymore vrlo je aktivna na Instagramu i sa svojim fanovima redovno deli fotografije i vesti iz svog života.

Ipak, najnovija fotografija rastužila je sve njene pratioce. Drew je objavila fotografiju na kojoj je vidljivo uzrujana i pritom plače, a ispod nje napisala je emotivnu ispovest.

„Naravno da mogu da izgledam lepo kad sam našminkana, ali to zahteva mnogo vremena i truda. Što je dobro, jer to znači da je moguće. Međutim, ne mogu da sakrijem činjenicu da su neki dani u mom životu ipak ružni i teški.“ napisala je ispod objavljene fotografije.

View this post on Instagram

#TheWayItLooksToUs : LIFE What I propose some days are great and beautiful Sure, I can be this with two hours of hair and makeup and amazing photography and lighting. I also feel beautiful after a sweaty workout… But it all takes work! Which is good because we can achieve it. What I can’t hide is that some days are difficult and not so pretty… (swipe for photo #2 and I realize I am lucky with solvable problems and my gratitude is never ending. But sometimes life can just get to you and take you down for a minute! But we cry and then pick ourselves up and put one foot in front of the other) Can anyone relate?

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

„Srećna sam jer su moji životni problemi rešivi i na tome sam do neba zahvalna. Ponekad nam se dogodi da na trenutak zastanemo. Tada treba da se isplačemo, ustanemo i krenemo dalje,“ dodala je glumica.

Pratioci su odmah reagovali na njeno priznanje i poslali joj virtuelne zagrljaje.

„Hvala što si s nama podelila ovu fotografiju jer se i ja sama često ovako osećam. Sada znam da nikad ne smem da odustanem, bez obzira na sve,“ samo je jedan od brojnih komentara.