U novoj seriji ‘Santa Clarita Diet’ Drew Barrymore dobija virus iz Srbije

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: Netflix)

Sinoć je premijeru doživela nova Netflixova serija Santa Clarita Diet, koja za glavnu temu ima zombije, ali ne radi se o još jednom tipičnom serijalu koji prati žive mrtvace.

Reč je o naizgled tipičnom bračnom paru koji tumače Drew Barrymore i Timothy Olyphant, kojima se život menja iz korena nakon što supruga biva zaražena virusom zbog kog oseća potrebu za ljudskim mesom. Međutim, ako ste očekivali horor seriju – prevarili ste se!

Sheila (koju glumi Drew Barrymore) ne pokušava da pronađe human način da se reši potrebe koju je naprasno počela da oseća (i da se kao Edward u Sumraku odluči za šaljivo nazvan ‘veganski način ishrane’) nego kreće na ‘dijetu’ koja se bazira na jednom osnovnom principu: ‘Pojedi koga god želiš’. 

Ono novo što ova serija donosi zombi-tematici jeste činjenica da je sve sagledano iz komičnog ugla, pa se tako protagonisti nose sa time kao da je reč o prevari u braku.

(foto: Netflix)

Ono što će naročito biti zanimljivo gledaocima sa naših prostora jeste i podatak da se u jednoj od scena pojavljuje slika na osnovu koje se razotkriva misterija zbog čega Sheila povraća u tako neverovatnim količinama. Natpis, koji ovom bračnom paru prevodi jedna starica iz Srbije, im otkriva priču vezanu za jedno srpsko selo u kom su ljudi jeli jedni druge da bi preživeli. „Muž jede ženu, žena jede dete. Mrtvi jedu život“, ispričaće im starica.

Prva sezona serije Santa Clarita Diet ima 10 epizoda, a u zavisnosti od gledanosti će se snimati još nastavaka.

U sledećem videu pogledajte spomenutu scenu.

https://www.youtube.com/watch?v=3Fd_7Y7uTns

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI