Prati nas

Dušica optužila Filipa da se ne kupa, a onda je nastao opšti haos

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Pevačica Dušica Grabović još uvek ne može da preboli Filipa Đukića, što je i sama priznala. Zato i pokušava na sve moguće načine da ga uvredi. Na poslednjem suđenju, Dušica je optužila manekena da ne vodi računa o ličnoj higijeni i da zbog toga smrdi. Filip je naravno momentalno pobesneo i verbalno napao pevačicu.

“Ko se ne kupa po 17 dana?! Hoćeš da ti skinem sad gaće ovde, da mi pomirišeš ja*a, da vidiš da li smrde? Majmunice jedna odvratna. Kada sam te je*ao, nisam ti smrdeo?! Ti si laka devojka, lepiš se za svakoga. Pričaš da si sa nekim bila u vezi, a bila si u k*es kombinaciji. To što te neko poje*e, ne znači da si u vezi”, besno je rekao Filip, a potom optužio pevačicu da ni ona ne vodi računa o higijeni: “Što se posle našeg seksa nisi okupala? Ni drugi put se nisi okupala. Prva ti nisi čista. Ja kad se oznojim ne smrdim. Kupam se na tri dana”.

Ceo događaj je Dušicu očigledno toliko dotakao, da se još jednom otvorila i otkrila da i posle svega ne bi mogla da odoli ovom farmeru.

“Što se ti igraš za mojim osećanjima? Možda sam ja u fazi da te zaboravim, a ti mi ne dozvoljavaš jer ne mogu da odolim. Ni sada ne bih odolela da me poljubiš. Kriv si, jer krećeš prema meni, a znaš da sam u fazi da te zaboravim. Koristiš moja osećanja i igraš se sa njima. Nisam dovoljno jaka da odbijem tvoj poljubac”, jadala se Dušica, na šta joj je Filip odgovorio da i on ima osećanja prema njoj i da mu se nekada pojavi želja samo da je poljubi.

Snimak celog događaja možete pogledati ovde:

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top