Džerard Batler u Beogradu: snimao u zoru, tesna mu uniforma

Džerard Batler i čitava ekipa filma pod rediteljskom palicom Ralf Fajnsa snimala je najnovije scene za ovaj film juče rano ujutru, od pola sedam. Na setu postavljenom kod Šećerane, ispred KPGT-a pojavio se poznati i čuveni glumac, čiji je dolazak u Beograd izazavao veliko interesovanje.

Da je dosta radio na svojoj kondiciji i mišićima govori i činjenica da se u uniformu neophodnu za snimanje jedva uvukao. Inače kako piše Alo! atmosfera na samom snimanju bila je prijatna, a evo šta o tome kaže jedna od devojaka koja radi u kafiću gde glumci mogu da popiju kafu:

“Mnogo su fini ti glumci, ne izvoljevaju ništa, baš su skromni, i svi su lepo vaspitani, uvek se jave s „helou“.”

Inače, krug oko kluba KPGT i Stare šećerane juče su čuvali policajci i pripadnici obezbeđenja i ulaz je bio zabranjen za sve osim za članove filmske ekipe. Po planu snimanja, rađene su masovne scene (u kojima su korišćeni i tenkovi), uz prisustvo pripadnika SAJ-a, vojnika i brojnih statista, a osim Batlera koji glumi lik Tulija Aufidija, zakletog Koriolanovog neprijatelja, juče je veoma zaposlen bio i Slavko Štimac, koji igra Tulijevog zamenika.

izvor: Alo.rs, Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top