Search
Close this search box.

10 poznatih koji liče

Kylie Minogue i Hilary Duff

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ko su njihovi dvojnici/e? Pre dve godine smo vam dali listu poznatih koji liče jedni na druge (opširnije u albumu na Tračarinoj FB stranici), a sad dodajemo još 5 parova koji liče tj. podsećaju jedni na druge.
Kylie Minogue i Hilary Duff Kylie Minogueaustralijska pevačica poznata i kao „džepna Venera“ zbog svog zgodnog tela rođena 1968. i Hilary Duffglumica rođena u Teksasu 1987. Po godinama skoro da mogu da budu mama i ćerka, ali po izgledu su više kao sestre, zar ne? Kate Bosworth i Katherine Heigl Dve glumice, Kate Bosworthrođena 1983. u Los Anđelesu i Katherine Heiglrođena 1978. u Vašingtonu, takođe mogu da prođu kao sestre.
Ralph Fiennes i Bradley Cooper
Ralph Fiennes i Bradley Cooper
Glumci Ralph Fiennesrođen 1962. u Velikoj Britaniji i Bradley Cooperrođen 1975. u Filadelfiji, mogli bi da prođu kao otac i sin iako im to razlika u godinama baš i ne dozvoljava. Ali takve plave oči retko ko ima!
Kelly Clarkson i Miley Cyrus
Kelly Clarkson i Miley Cyrus
Dve pevačice, Kelly Clarkson, rođena 1982. u Teksasu i Miley Cyrusrođena 1992. u Tenesiju, prolaze glat kao sestre od 10 godina razlike. Ako izuzmemo sadašnje vreme u kom ne liče previše jer… teško je da neko sad bude sličan Miley…
Mollie King i Sienna Miller
Mollie King i Sienna Miller
Dve Britanke, Mollie King, pevačica rođena 1987. godine i Sienna Miller, rođena 1981. su nam omiljeni par jer su jako, jako slične. Šta vi kažete?
Izvor: Posh24.com, Tracara.com

POSLEDNJE VESTI