Search
Close this search box.

Ed Westwick i Chase Crawford iz serije ‘Tračara’ ponovo zajedno!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zvezde serije Tračara ponovo su na okupu – tačnije dve zvezde, Ed Westwick i Chase Crawford, koji su uočeni u Njujorku proteklog vikenda na manifestaciji Spring Break.

Iako je od završetka slavne serije prošlo samo tri godine, prisutni, a pogotovo pripadnice lepšeg pola su bile očarane što njihovi miljenici iz serije i danas izgledaju cool i savršeno.

Lepo je videti da se zvezde serije i dalje slažu, s obzirom da ponekad po završetku serija poneki glumci izgube kontakt, ili čak postanu smrtni neprijatelji, a pored ovog malog okupljanja, pre dva meseca se dogodilo i još jedno, kada se Chase na jednom događaju sreo sa koleginicama iz serije, Kelly Rutherford (Lilly), Michelle Trachtenberg (Geogina), i Jessica Szohr (Vanessa)

Ed i Chase su nastavili sa građenjem svojih karijera i posle serije, pa ih pored filmova, očekuju i nove serije. Ed krajem godine tumači jednu od glavnih uloga, u seriji L.A. Crime, a Chase je pored pojavljivanja u seriji Glee, sebi obezbedio ulogu u seriji Boom, koja uskoro počinje sa emitovanjem.

POSLEDNJE VESTI