Prati nas

Život

Edita Aradinović: Sudim se sa producentima ‘Ministarki’

Edita Aradinović nedavno se povukla sa javne scene, zbog teške bolesti o kojoj ne otkriva detalje, a u međuvremenu je prestala da bude deo grupe Ministarke, sa čijim producentima se trenutno sudi. 

To što se dešava između nas u grupi traje već duže vreme, a to ko je bio u pravu ostavljam Bogu da presudi”, otkrila je priču Edita Aradinović, pa progovorila o pravim razlozima zbog kojih se povukla sa javne scene, što joj nimalo lako nije palo.

Trenutno sam u postoperativnom programu. Da se neko ne bi uplašio, moram da istaknem da nisam životno ugrožena. Sada je sve u redu, ali iza mene su tri ozbiljne operacije obavljene pod totalnom anestezijom”, istakla je Aradinovićeva za Story

Organizam mi se još oporavlja. Ne bih o tome detaljnije govorila, ali između ostalog problem je bio i moj imuni sistem koji je pao na minimum. Svoju kilažu dovela sam na 48 kilograma, što je malo, bez obzira na moju visinu. Trenutno sam kod kuće, lečim se, a koliko će to trajati zaista ne znam,” dodala je ona i otkrila još jedan problem.

Živim zdravim životom, a počela sam i da se specifično hranim jer sam shvatila da sam na određenu vrstu hrane alergična”, rekla je Edita. (Story)

1 komentar

1 komentar

  1. Bikj

    15. 03. 2018. at 23:40

    Nije samo to zbog ugovora, mislim da radi njen ego, dobila je publicitet, ako mogu mnoge druge pevacice da se guraju i zaradjuju moze i ona, ovoj su to otrpilike govorili te oko nje.
    Ali fakt je da mnoge pevacice su izlozene kojekakvim ugovorima, jer folk estrada je muski biznis gde se upakuje mushkom oku na kraju.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top