Emina izludela zbog alimentacije: Mustafa ima para ali ne plaća alimentaciju

Emina izludela zbog Mustafe koji uprkos tome što ima pare, jednostavno neće da plaća alimentaciju. Iako, ni Emina nije u teškoj finasijskoj situaciji, ipak očekuje da Mustafa bude otac, i da snosni odgovornost za svoju decu, kada je reč o alimentaciji.

Pevačica Emina Jahović i dalje tuži bivšeg muža, Mustafu Sandala, njihov slučaj i dalje je na sudu.

Njen bivši suprug dve godine nije plaćao alimentaciju za decu, Jamana i Javuza, pa je Emina izludela i potražila pravdu na sudu.

U početku je delovalo kao da je u prijateljskim odnosima sa Mustafom, ali se cela stvar očigledno zakomplikovala. Dodatno, Emina na ovom primeru želi da pokaže da ima pravde i za sve žene.

“Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji,” rekla je Jahović nedavno u razgovoru sa novinarom Ugurom Alkaparom za turski list “Posta”, prenosi Pink.rs.

“Ona je ovog leta mališanima platila kampove i vodila ih sa sobom na letovanje, koje je sama platila. Kako se jadala drugaricama, njoj nije žao da troši na decu ali joj je krivo što Mustafa nije uključen u sve to i što misli da je ona dužna sama da izdržava decu. On sigurno misli da ukoliko da novac za Jamana i Javuza, da će to Emina da troši i zato zateže, ali ne shvata da će morati sve unazad da isplati jer je ugovor kojim se obavezao je potpisan pred sudom. Sa druge strane turski zakoni štite žene i Emina će sigurno dobiti spor, samo je pitanje kada,” rekao je izvor blizak pevačici, piše Pink.rs.

Uprkos pritisku javnosti Mustafa, je prilično rezervisan i uzdržan u komentaru situacije koja je esklarila sa Eminom.

“Šta god da kažem, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem je činjenica da je Emina majka moje dece i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre… Provodimo kvalitetno vreme zajedno. Sve je kako treba da bude,” rekao je nedavno turski pevač za njihove medije o procesu koji vodi sa Eminom.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.