Prati nas

Vesti

Emina Jahović: Ne planiram da i sa četrdeset godina budem na sceni

Emina Jahović danas ima i više nego dovoljno u odnosu na to kako je odrasla. Pevačica je ispričala da njeni roditelji nisu bili bogati zbog čega nije hirovita. Voli da potroši, ali na ono što joj zaista treba.

Emina je u razgovoru za Ekspres otkrila i neke malo poznate stvari iz svog života.

“Moj otac i majka nisu imali neko nasledstvo iza sebe, a kao lekari nisu svrstavani u bogate i imućne. Sećam se, kada su manje-više svi ljudi u Srbiji živeli teško, da nam je, recimo i paradajz bio luksuz. Gledala bih tako, kao dete, u nekim situacijama komšije kako ga jedu. Kinder-jaje, gumene bombone i čokolade koje pucketaju u ustima… Sve to mi je bilo nedostižno u detinjstvu. U vremenima previranja i ratova, moja mama je stavljala u zamrzivač mleko i jogurt, koje nismo smeli da diramo, već smo čuvali za crna vremena. A bila sam prava devojčica, obožavala sam sjajne haljinice, koje sam nasleđivala od svoje starije sestre… Zato sada, kada imam, nikada se ne rasipam. Volim da kupim, ali samo ono što ću da nosim, nemam hirove”, prisetila se Emina nekih ne tako lepih dana.

Pevačica je potom otkrila da ne želi zauvek da bude pevačica, pa je izjavila:

“Moja ljubav je pisanje pesama i pravljenje kompozicija. Ne planiram inače da sa četrdeset godina budem i dalje na sceni. Radiću produkciju i muziku”, rekla je Emina.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top