in

Emina Jahović osramoćena u Turskoj, zbog dugova beži u Srbiju?!


U Turskoj je kao bomba odjeknula vest da je Emina Jahović ostala dužna tokom letovanja u luksuznom hotelu u odmaralištu Godžek. Izjavu je dao jedan od zaposlenih u hotelu koji je osudio pevačicino bahato ponašanje.

Kako je otkrio, on i kolege imali su veliki problem jer nisu mogli da naplate Eminin dug koji je napravila još u septembru.

„Jeli su, pili, a ništa nisu platili. Osoblje hotela jurilo je Eminu kako bi naplatilo račun i imali su mnogo problema sa tim.“ izjavio je radnik hotela u kom je odmarala Emina.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

„Eminu svi osuđuju u Turskoj nakon ove vesti. Komentari po turskim portalima su jezivi i niko nije stao u njenu odbranu. Znam da je taj dečko koji je radio u hotelu čekao da se Emina smiluje i plati taj dug, ali kako su on i kolege morali iz džepa da daju novac jer nisu uspeli da dođu do nje, rešio je da sve ispriča za medije. Emina je baš osramoćena, kada se ta vest pojavila ona je plakala i obratila se prekršajnom sudu u Turskoj da zabrane tu vest, ali je zahtev odbijen. Koliko znam, novinari su je čekali nekoliko dana ispred kuće, ali ona nije izlazila, i planira da se na neko vreme skloni u Srbiju, dok se bura ne stiša,“ otkriva izvor Stara i dodaje:

„Emina se obratila čak i bivšem suprugu Mustafi da on pokuša da preko nekih poznanstava zaustavi tu vest jer je osramoćena i takve priče utiču na njen ugled. Mustafa joj je rekao da se smiri i da će on nešto probati da reši, ali ni on nije uspeo da joj pomogne, pa je podržao da se skloni sa decom u Srbiju dok taj haos ne prođe.“ završava naš izvor.