in

Emina Jahović se pomirila sa bivšim: njegov uslov je bio da ga poštuje


Emina Jahović nedavno je obnovila romansu sa turskim bogatašem Sadettinom Saranom, nakon kratkotrajnog raskida krajem prošle godine.

Iako je otkrila da je sa njim „srećnija nego ikad ranije“, javnost do sada nije znala kako je došlo do pomirenja. No, kako piše Svet, biznismen je pristao da se pomiri sa pevačicom, pod uslovom da ubuduće prema njemu ima više poštovanja.

Sadetin se, navodno, naljutio kada je Emina izjavila “da se više nikad neće udati i da novi muškarac može da bude u njenom životu samo da bi ga učinio lepšim, ali da je neće zanimati kada to prestane”. Tada su, kako se navodi, raskinuli, a onda je odlučio da im da novu šansu.

Saran je poručio Emini prilikom pomirenja da mora da ima više poštovanja prema njemu, da on nije klinac i da takve izjave nisu dobre za njegov biznis, te da želi da ubuduće bude predstavljen u javnosti kako treba i da ona bude sigurna da želi da bude sa njim.

Pop zvezda pristala je na ove „uslove“ i nastavila da uživa u vezi.

Jahovićeva je u februaru prošle godine saopštila da se razvodi od turskog pevača Mustafe Sandala, nakon deset godina braka.