Prati nas

Vesti

Emina Jahović se pomirila sa Sadetinom: Mustafa pravio scene

Emina Jahović potvrdila je za domaće medije da je obnovila vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, nakon brojnih spekulacija turskih medija.

Kako otkriva emisija Ekskluzivno, pevačica i milijarder su obnovili vezu još pre pet meseci. Pevačica je u kratkoj izjavi potvrdila i da joj on značajno pomaže u realizaciji kreativnih zamisli kada je u pitanju spremanje nove kolekcije kozmetike koja će se pojaviti u oktobru ove godine.

Isti izvor tvrdi i da njen bivši suprug Mustafa ni malo nije zadovoljan zbog ove veze. Naime, pevač se pojavio u isto letovalište gde je Emina boravila sa decom i novim izabranikom, što je on iskoristio za ljubomorne scene i to tako što nije dozvoljavao da oba njihova sina u isto vreme budu sa majkom i njenim novim dečkom.

Podstimo, vest o raskidu ovog para proširila se u februaru ove godine, nakon što je Emina u jednoj domaćoj emisiji izjavila:

’’Raskinula sam tu vezu. To je završena priča. Stavili smo tačku na to jer to je, kako da kažem, bilo malo i brzo posle braka. Imali smo neko mimoilaženje u mišljenju i načinu života… Rastali smo se kao prijatelji u najboljim mogućim odnosima. Mi smo odrasli ljudi’’, rekla je pevačica

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Scaramanga

    01. 07. 2019. at 17:40

    Jeste, Mustafa bas ljubomkran u tri lepe lol

  2. Cipsi

    02. 07. 2019. at 09:00

    Samo Turci i mi mozemo da smislimo ovakve gluposti…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top