Prati nas

Vesti

Emina Jahović se seli iz luksuzne vile u kojoj je živela sa Mustafom

Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal možda više ne žive zajedno, ali to ne znači da se neće viđati. Pevačica je odlučila da kuću koju joj je pevač ostavio nakon razvoda počne da izdaje, a da se sa decom preseli blizu Zorlu centra, gde on živi.

Kako prenose turski mediji, popularna pevačica se na ovaj korak odlučila najviše zbog svojih sinova Yamana i Yavuza, koje je dobila u braku sa Mustafom.

Emina je odlučila da kuću u naselju Adžarkent u Istanbulu, koju joj je Sandal ostavio nakon razvoda, počne da izdaje i da nađe novo mesto za život kako bi bila što bliže bivšem suprugu.

“Emina zna da je njihovim sinovima jako teško pao razvod roditelja i po svaku cenu želi da se oni osećaju što bolje. Ona je svesna da dečacima nedostaje otac, da su navikli da ga viđaju svaki dan, što sada nije slučaj, posebno ako se uzme u obzir udaljenost mesta na kojima žive, Mustafine poslovne obaveze i njihove školske obaveze. Zna da je pogotovo u tom uzrastu sinovima potrebna očinska figura, pa se u dogovoru sa bivšim mužem odlučila na ovaj korak,” kaže izvor blizak Emini za turske medije i dodaje:

“Mustafa je nakon razvoda sa Eminom njoj, Jamanu i Javuzu ostavio luksuznu vilu u Istanbulu u naselju Adžarkent, a on se preselio u blizinu Zorlu centra. Iako dečaci redovno viđaju tatu i stalno su u kontaktu sa njim, oni bi voleli da su mu bliže. To je jedan od glavnih razloga koji je Eminu naveo na to da potraži vilu blizu Mustafe, a drugi razlog je to što će tako Jamanu i Javuzu biti bliža i škola. Ona je to predložila bivšem suprugu, koji je tu ideju prihvatio sa oduševljenjem. Zbog toga je Emina čvrsto odlučila da vilu u kojoj živi sa sinovima izda i da se preseli u Mustafino naselje. Ona je već kontaktirala sa agencijom za nekretnine i u potrazi je za savršenim mestom u kome će otpočeti novi život sa naslednicima,” kaže izvor, a prenosi Kurir.

Emina i Mustafa su se sporazumno razveli u junu prošle godine, posle deset godina braka. Prema tvrdnjama upućenih, nesuglasice nisu imali ni prilikom podele imovine. Par je tada javnosti saopštio da im je sreća naslednika na prvom mestu.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top