Prati nas

Foto

Eminemova ćerka je porasla u pravu lepoticu

 

Hailie Jade Scott Mathers smo svi slušali u poznatim pesmama slavnog repera Eminema. A ta mala devojčica je danas porasla u prelepu mladu damu.

Eminem i Kim možda nisu uvek bili savršeni roditelji, ali su dali sve od sebe kako bi svoju decu izveli na pravi put. Hailie je odrasla sa svojom sestrom od tetke Alianom, koju su Eminem i Kim usvojili jer njena majka (Kimina sestra bliznakinja) nije bila u stanju da se brine o ćerki. Njih dve imaju i mlađu sestru Whitney, devojčicu koju je Kim dobila iz veze sa drugim muškarcem.

Eminem je na kraju dobio puno starateljstvo nad Whitney, a 2005. godine ju je i legalno usvojio. Poznati reper sve tri devojčice drži podalje od očiju javnosti, te Hailie nemamo priliku često da viđamo.

Osim toga, ova mlada lepotica nema ambicije da postane planetarno poznata pa se ne eksponira putem društvenih mreža, kao što to rade deca drugih javnih ličnosti. Ona je međutim skoro napravila Instagram profil, i iako ima malo fotografija već je sakupila preko 15 hiljada pratilaca.  

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

 

1 komentar

1 komentar

  1. Tr

    07. 12. 2016. at 10:31

    Ima tupavo-blentavu facu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top