Estrada o novogodišnjim nastupima: Ništa nije otkazano

Foto: Instagram /katarinagrujicdoll
Foto: Instagram /katarinagrujicdoll

Novogodišnji nastupi u Beogradu folk pevačima su zakazani početkom godine, kada nije bilo ni reči, ni priče o svetskoj pandemiji.

Kako saznajemo, doček Nove godine u najprestižnijim prestoničkim restoranima za sada nije otkazan, bez obzira na to što se svakodnevno povećava broj umrlih i zaraženih Covidom 19. Međutim, situacija je i dalje neizvesna, te je izvođačima naglašeno da budu u pripravnosti u slučaju da im se otkažu svirke ukoliko se zaraza ne smanji.

“Ako se bude radilo, kao što bi trebalo, sve će biti pod smanjenim kapacitetom. U restoranima će biti ograničen broj sedećih mesta, a zaposleni će biti u obavezi da ns ulazu preduzmu najstrožije mere. Radno vreme i dalje se ne zna, ali za sada nikome ništa nije otkazano”, kaže naš dobroobavešten izvor.

Pozvali smo neke pevače kojima je zakazana Nova godina i oni su potvrdili naša saznanja.

Saša Matić za Nova.rs kaže da mu neće biti žao ako ne bude radio u novogodišnjoj noći jer mu je zdravlje na prvom mestu.

“Sve je neizvesno, pa i Nova godina. Biće onako kako država odluči. Nastup mi je davno zakazan i za sada nemam saznanja da je otkazan, odnosno niko mi nije javio. Ako sve bude kako treba, pevaću pod merama, što je potpuno razumno. Neću se buniti i ako se otkaže doček jer zdravlje je prioritet”, rekao je Matić.

Katarina Grujić kaže da je spremna na sve varijante, pa čak i da ne radi.

“Što se tiče Nove godine, zakazana je još u januaru početkom 2020. godine, kada je  bilo normalno stanje. Nijedan doček nisam bila slobodna. Međutim, ne znam šta će sada biti. Ja sam regularno objavljivala najavu na svom Instagram profilu. Pre svega, prvo sam za to da što pre nestane korona i ostanemo živi i zdravi i da se unormalizuje situacija. Ako sve bude kako treba, 2021.godinu dočekaćeno u “Stadionu” u Beogradu. Nisam tražila kaparu, videćemo šta će se sve izdešavati. Verujem da će biti kako treba i čekam da to jave. Ukoliko se ne bude poboljšala situacija i budu otkazali, potpuno ću razumeti. Poštovaću sve, kao i do sad. Mislim samo da ne bi trebalo da nas niko pljuje jer mi pevači samo radimo svoj posao i poštujemo sva pravila, pa čak i kad nemamo posao”, rekla je Grujićeva.

Radiša Trajković Đani takođe deli mišljenje svojih kolega.

“Baš zbog toga što je sve na “stendbaju” nisam objavljivao nikakve najave za doček, koji je zakazan u restoranu “Inter Holivud”. Sve je neizvesno, ali nije otkazano. Daće Bog da nam ne otkažu, u smisli da se smiri situacija i broj zaraženih pa da se proveselimo kako dolikuje. Mada, sumnjam da će biti bolje, tek tamo 2.044.godine (smeh). Šala mala. Biće kako bude. Nebitno je da li ćemo mi pevati ili nećemo, samo neka su ljudi živi i zdravi.”

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.