Search
Close this search box.

Evo gde su i šta sada rade blizanci Dylan i Cole Spourse

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nedavno su diplomirali na NYU sa pohvalama (foto: Twitter)

Ako ste bili uspešni glumac kao dete, teško ćete ponoviti uspeh kada odrastete. I neretko se desi da ova deca izrastu u veoma problematične osobe.

Izuzetak ovog pravila su svakako Dylan Sprouse i njegov brat blizanac Cole, zvezde Diznijeve serije Suit life of Zach & Cody. Oni ne samo da su uspeli da se klone tabloidnih naslova, već su obojica diplomirali sa pohvalama na Univerzitetu u Njujorku. Sada 23-godišnjaci, braća su se ostvarila profesionalno, ali ne zanima ih samo karijera u šou biznisu. Ali kao i svi dvadesetogodišnjaci, još uvek ne znaju čime bi želeli da se bave, i veoma im smeta pitanje šta sada rade u životu. A njih to pitaju stalno.

Blizanci su se proslavili u srijama na Dizni kanalu (foto: Wenn)

Zato se Dylan jednim podužom postom obratio pratiocoma na Instagramu objasnivši: „Zar ja ništa ne radim? Glupo je kada ti postave pitanje ‘Šta trenutno radiš?’ Obično me to toliko ne pogađa, ali danas su me već 4 puta to pitali i zaista želim da odgovorim ‘Ništa, ne radim ništa, jednostavno uživam, putujem, pratim medije i nastavljam da učim’, ali je istina da ako ne radim nešto veće i bolje od onoga što sam ranije radio, ljudima to nije nikako dovoljno“, požalio se mladi glumac.

Cole i Dylan danas izgledaju sjajno (foto: Instagram)

„Zato svima kažem: ‘O, pa znate, pišem neke nove scenarije i pokušavam da otvorim pivaru u Bruklinu’. Oni podignu obrvu i odmah upitaju: ‘Znači više nećeš glumiti?’, a ja odgovorim: ‘Pa to ne funkcioniše tako. Moj sledeći projekat mora da bude dobar i lik mora biti nešto poptpuno drugačiji od onog što sam pre igrao, tako da za sada samo odlazim na audicije dok ne naletim na nešto’. To i nije laž. Trebalo bi da radim nešto mnogo smislenije ili nešto provokativnije. To je zapravo jedina stvar oko koje se nerviram: šta da pokažem ljudima i kažem im da na tome radim? Šta imam da im ponudim?“ pita se Dylan.

POSLEDNJE VESTI