Evo kako je Ryan Gosling reagovao na svoj spektakularni ples iz 90-ih

Ryan Gosling pokazao je već neke zanimljive i slatke plesne pokrete u svom najnovijem filmu La La Land, ali kao što mnogi njegovi fanovi znaju, on je izuzetno dobar plesač još od malih nogu.

36-godišnji glumac nedavno je, sa Ben Affleckom, Siennom Miller i partnerkom iz pomenutog filma Emmom Stone bio gost u emisiji The Graham Norton Show. Voditelj je pokazivao fotografije sa početaka karijera gostiju, a onda je prikazan urnebesni video snimak iz 90-ih na kom kanadski glumac u srebrnim pantalonama pleše na sceni sa grupom devojaka.

Klip u kom Ryan i ženska plesna grupa pokazuju svoje zavidne plesačke korake uz pesmu Touch Me (All Night Long) izazvao je smeh kako prisutnih, tako i gledaoca kraj malih ekrana.

Mladi Ryana u plesom zanosu (foto: Screenshot)

“Bio sam na nekoj vrsti takmičenja gde su tražili nove kanadske zvezde, ušao u finale, a moja glavna konkurencija su bile blizankinje koji su bile top plesačice, plesale su uz pesmu Phila Collinsa Two Hearts, objasnio je Gosling kako je nastao snimak urnebesnog plesa. “Sećam se, poželeo sam im sreću i otišao na scenu”, priseća se Ryan.

Pogledajte kako je glumac izgledao na takmičenju u sledećem videu.

Povezane vesti

Back to Top