Evo ko je predstavnik Crne Gore na Evroviziji 2017.

Slavko Kalezić, bivši učesnik prve sezone šoua X faktor, 2017. godine predstavljaće Crnu Goru na izboru za pesmu Evrovizije koja će biti održana u Kijevu.

Predstavnika Evrovizije 2017. odlučila je stručna komisija Radio-televizije Crne Gore, a u njenom sastavu su: Biljana Papović, muzički urednik, Dalibor Nedović, majstor tona i producent i Pjetar Dedivanović, scenograf i muzičar.

“Na konkursu koji je objavila naša kuća polovinom oktobra prijavilo se 20 autora sa 27 kompozicija. To je i bio jedan od razloga što je trebalo jako mnogo vremena da se donese konačna odluka”, saopštio je Sabrija Vulić, rukovodilac Odeljenja za promociju programa RTCG-a.

S obzirom na to da je imao već ekscentrične i zapažene nastupe u muzičkom takmičenju, veruje se da će i na Evroviziji napraviti pravi šou za pamćenje koji će se godinama prepričavati.

Slavko, pored toga što se specijalizovao za solo pevanje i ples, je diplomirao i na Fakultetu dramskih umetnosti. Poznat je i kao bivši dečko pobednice Evrovizije 2007. godine, Marije Šerifović.

Povezane vesti

Back to Top