in

Evo šta će jesti gosti na venčanju Veljka Ražnatovića i Bogdane


Sve je spremno za gala venčanje Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića koje će sutra početi prvo u Titelu, rodnom gradu Cecine snajke, da bi se potom nastavilo u Beogradu.

Crkveno venčanje biće održano u Hramu Svetog Save, a potom sve zvanice, kojih će biti preko 500 dolaze u jedan beogradski luksuzni hotel, gde se slavlje nastavlja do kasno u noć.

Kako saznajemo, na svadbenom meniju naći će se raznolika jela za svačiji ukus, pa će tako gosti imati priliku da probaju i neke egzotične specijalitete.

„Ceca nije marila za novac pa je izabrala bogat meni za sve goste. Tako će se na švedskom stolu naći riba, azijsko povrće, razni mesni specijaliteti od govedine, piletine i svinjetine, kao i pečenje. Uz to će biti poslužena selekcija različitih salata, sireva kao i suhomesnatih proizvoda,“ kaže izvor i dodaje:

Ukoliko gosti požele da se zaslade nečim pored torte, u ponudi će im biti čokoladna fontana sa svežim voćem i još pet vrsta različitih kolača. Naravno uz sve to gosti će imati priliku da konzumiraju najkvalitetnija pića od šampanjca, preko vina do žestokih pića,“ otkrio je izvor .