Search
Close this search box.

Evo zašto je Glogovac odbio saradnju sa Angelinom Jolie

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Naš popularni glumac Nebojša Glogovac je dobio ponudu o kojoj sanjaju svi glumci na svetu – da sarađuje sa jednom jedinom Angelinom Jolie. Međutim, iako to zvuči kao ponuda koja se ne odbija, Glogovac je ljubazno rekao ‘ne’ glumačkoj divi.

Naime, glunac je jednom prilikom ispričao da su ga kontaktirali njeni agenti kako bi glumio u njenom filmu.

“Agent Bob tražio je da dođem na audiciju za film u London. Rekao je da ću tamo dobiti stranu s dijalozima. Ipak, kada sam tražio da mi pošalju scenario, to su vešto izbegavali s obrazloženjem da niko od potencijalnih glumaca ne sme znati šta piše u scenariju. Već ta misterija oko projekta mi je bila iritantna. Rekao sam im: hej ljudi, dajte da uđemo u suštinu rata, da izbegnemo šablon kako su jedni ludi, zajebani i sve će nas pobiti, a drugi sede skrštenih ruku’’, počinje priču Glogovac.

Kada je shvatio da je u pitanju još jedan film u kojem će Amerikanci našem narodu da pričaju kako je izgledao rat, odlučio je da se povuče.

„Kad sam shvatio da se radi o još jednom projektu u kojem će Amerikanci nama pričati priču o tome šta se kao događalo i kako smo mi proživljavali rat, a pritom nemaju pojma o suštinskim stvarima, zahvalio sam se na saradnji. I nisam zažalio. Film je ispao loš, Angelin Jolie se nimalo nije proslavila kao rediteljka. Intuicija me je spasla’’, kaže glumac, piše Alo.

POSLEDNJE VESTI