in

Evo zbog čega Ceca nema nameru da vaspitava unuka Željka

Folk zvezda uživa u ulozi bake, ali…

Foto: Instagram

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uživa u ulozi bake. Otkako su joj sin Veljko i snajka Bogdana dobili sina Željka, uživa u svakom danu.

Ona kaže da nema nameru da vaspitava Željka, već da ga razmazi, a težak posao vaspitanja dece, kao samohrana majka prošla je uz pomoć sestre Lidije, ali i duhovnika.

„Svi smo mi skloni greškama, a svaki normalan roditelj se trudi da prevaziđe te greške… Sve je to život, neke te greške prevaziđeš lako, na nekima se sapleteš…“ počela je ona za Srpski telegraf.

„Opet kažem, sve je to za čoveka, i pametan čovek će uvek iz nekih grešaka da izvuče neku pouku ili neku lekciju, ali i moja deca su grešila, kao i deca njihovog uzrasta, tako da to nisu greške koje su nepopravljive! To su one tinejdžerske greške i to je normalno u odrastanju,“ nastavila je Ceca i dodala:

„Sve je to tolerantno, ali problem je ako nekom ukazuješ na grešku koja može da ga košta mnogo više nego neke benigne opomene, e onda tu postoji problem ako ti ponavljaš stalno istu stvar, i nikako da se izvučeš iz blata, to je problem, ali zato postoje ljudi koji su školovani i koji savetuju…“

View this post on Instagram

Моје две највеће љубави на овом свету ❤️

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

„To u svetu funkcioniše već mnogo godina i nije sramota! Postoje psiholozi, postoje duhovnici, koji mogu možda da reše i taj psihički problem,“ rekla je i navela da ona psihologa nema.

„Ja Bogu hvala, imam duhovnika, koji je naravno, duhovnik čitave naše porodice i to je potpuno prirodna stvar da se posavetuješ sa nekim. Niko se nije rodio kao najpametniji da sve zna i sve ume!“ izjavila je Svetlana.