Farma 3: Nakon Zorane, Vendi napala i Tinu!

Pre nego što je završila u bolnici, Vesna Vukelić Vendi okončala je jedan, a započela drugi sukob! Nakon što je oslula “drvlje i kamenje” po Zorani Pavić, zadruga je odlučila da sasluša obe strane, pa su pevačice morale jedna drugoj da kažu sve što imaju!

“Njen habitus je bio takav da da doznanja da perfidno nipodaštava moj ulazak”, rekla je Vendi za Zoranu, koja je sedela tik pored nje!

“S obzirom da mi je negde jasno o kakvom mentalnom sklopu je reč, sigurna sam da će idalje biti provokacija”, poručila je Zorana, koja je na Vesninu provokaciju da nije upoznala nikog ko je njen fan, odgovorila da je to zbog toga što ona ne nastupa na vašarima! Pevačice su se jedino složile oko jedne stvari- više neće komunicirati!

Tek što je “razjasnila” sukob sa Zoranom, Vendi se sukobila sa Tinom Ivanović! Vendi je napala Tinu, rekavši joj da ne može da joj “soli pamet” zato što njena porodica “nije kompaktna” pošto ne živi sa svojim sinom! Vendi je Tini rekla da ima tikove, strahove i fobije, te da je bolesna! U jednom trenutku Vendi se toliko unela Tini u lice, da je izgledalo kao da će doći do tuče!

Povezane vesti

Back to Top