Search
Close this search box.

Farma 3: Rani radovi Li Mena!

Čim se pojave nove rijaliti zvezde, odmah se krene u potragu za njihovim prljavim vešom. Što se Li Mena tiče, nije bilo potrebe da se mnogo kopa.
Davne 1998. za vreme svoje najveće popularnosti Limeni je dao intervju za časopis „Striptiz“. Propratni fotosešn nije izostao! Li Men je pozirao sa svojom prijateljicom, čije se lice, za razliku od tela, ne vidi. A ono što je Li Men rekao u intervjuu pre 12 godina…OK, rećićemo da je „zasenio“ čak i Zlatu Petrović i njenu priču o kiretaži.
„Apsolutno je tačna izreka „Ne je*e ku*ac nego situacija!“ Koliko si popularan, toliko i je*eš. Čim si na bini, radiju ili na TV-u, ti si iznad običnih smrtnika bez obzira na to koliki ti je. Popularnost je pravi magnet i afrodizijak. Priznajem da je zahvaljujući ovom poslu moj broj recki impozantan. Volim da vodim ljubav, a tucam samo napaljene obožavateljke. Kad mi devojke zatraže autogram, obično ih pitam hoće li možda još nešto i obično hoće. Nekima sam skinuo i nevinost, što je težak i dosadan fizički posao. Sećam se jedne jeba*ine u Jasku, iza Vrdnika. Dobra riba me startovala i ja, mrtav pijan, kresnem je u smrdljivom toaletu. Sutra me zove, kaže da nije zadovoljna, nije htela u guzu. Toliko sam bio pijan da nisam ni primetio! Često smo pravili orgije sa obožavateljkama ili devojkama iz agencija za poslovnu pratnju. Jednom smo nas četvorica je*ali oko pet sati dve kurave. Ubili smo ih kur*evima“, izjavio je tada Li Men. Međutim, tu se ne zaustavlja njegovo iznošenje sočnih detalja. Pevač je čak i govorio o svom polnom organu i to u centimetrima!!! „Moj ku*ac je ni veliki, ni mali, između 12 i 15 centimetara, ko se hvali nekim kilometrima, običan je marketing. Prva riba s kojom sam imao seks imala je veliku vaginu i ništa nisam osetio. Obožavam da prodirem duboko i ako vidim da devojci prija bol, nabijem ga do kraja. Volim da čujem njen glas, kako uzdiše, jeca, vrišti od zadovoljstva što je satirem. Pali me kad mi je žena podređena kao robinja, koristio sam razne stvari da bih zadovoljio žensku požudu, sveće u obliku falusa, kineske štapiće, šaku s prstenjem… Mikrofon nisam stavljao. Ipak, nisam dozvolio da mi gurnu prst, ali bih voleo da istovremeno budem sa tri profesionalke i da što češće učestvujem u orgijama. Volim kad me grebe noktima da mi krv curi, pale me devojke sa ogromnim sisama…“. Ima li kraja gluposti naših javnih ličnosti? Izvor i foto: Alo.rs

POSLEDNJE VESTI