Farma: Firči novi gazda

Mina Kostić, koja je osvojila neverovatnih 97,37 odsto glasova u duelu sa Gagijem Đoganijem, postala je najveći favorit za pobedu druge sezone Farme! Pretpostavljamo da farmerima nije sve jedno što će Minu gledati verovatno do samog finala, jer su joj prošle nedelje dali najviše štapića.


Po napuštanju imanja Gagi je napisao oproštajno pismo u kojem je poručio bivšim cimerima da za ovonedeljnog gazdu postavlja Firčija. S obzirom na to da ga je bivši bubnjar grupe EKV najbolje razumeo, a uz to je i, kako Gagi kaže, najveći radnik na farmi, frontmen grupe Funky G smatra da Firči zaslužuje da po treći put gazduje farmom.

„Dobro došli u nedelju pakla” rekao je Firči posle ponovnog stupanja na tron, aludirajući na svoj prethodni mandat, kada je cimere namerno izgladnjivao. Taman kada su se svi uplašili da će ponovo ostati bez osnovnih namirnica za život, gazda im je obećao da će ove nedelje doneti sa pijace pune cegere. Međutim, rekao je da će sluge morati bezpogovorno da izvršavaju njegova naređenja. U suprotnom će svi farmeri ispaštati.

Jedna zanimljiva nedelja na Farmi je pred nama. :)

UPDATE: Kako se Firči jutros proveo na pijaci, pogledajte u video klipu. O bože, zaista sam ostala bez teksta koliko ljudi vole da mrze!

Hvala Ljiljani…

Povezane vesti

Back to Top