Farma: Milena Ćeranić uskoro između dve vatre…

I na Farmi konačno postaje zanimljivo. Osim priča da im je obećano 30.000 eura ukoliko “odrade” seks na Farmi, grandovcima Nemanji Stevanović i Mileni Ćeranić sledi jedno iznenađenje. U pitanju je voditelj City-a Vladimir Stanojević, koji će verovatno vrlo uskoro ući na Pinkovo seosko imanje.

Ukoliko ne znate, lepa Milena je navodno bila u kraćoj vezi sa Vladimirom, a evo šta kaže upućeni izvor o ovoj situaciji za Alo!:

“Milena i Vlada su uspešno sakrili avanturu od medija i kada su novine počele da objavljuju informaciju da će Vlada biti jedan od učesnika Farme, bila je šokirana, što je naravno morala da sakrije kako Nemanja ne bi video njenu uznemirenost. Verovatno joj je pao kamen sa srca kada ga nije videla u studiju.”

Milena je romansu sa lepim Vladom započela još dok je bila u vezi sa muzičarem Milošem, što je na kraju dovelo do njihovog raskida. O kratkoj romansi sa pevačicom, Vlada kaže:

“Sa Milenom nisam imao vezu, već je tu bilo samo nekoliko poljubaca, sada smo veoma dobri prijatelji i poštujem je. Ako uđem u Farmu, verovatno ću kao i učesnici prošlog serijala imati neki zadatak, ali zaista ne znam da li bi to bilo da zavadim ili zavodim nekoga.”

Hmmm, može biti interesantno kada uđe zgodni voditelj, pogotovo jer su se na Farmi već javile sitne čarke između Nemanje i Milene…

izvor: Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top