Farma: Miloš prozivao Raku da ne zna srpski!


Taman kad pomislimo da će se, zbog odluke RRA, strasti na imanju u Lisoviću smiriti, farmeri podivljaju više nego ikad, tako da smo sinoć mogli da da gledamo i slušamo program u kome se ono “biiip” čulo više puta nego ikad! Ovog puta zbog Firčijevog metoda kolektivnog kažnjavanja i Bojanićevog neizvršavanja zadataka, koje bi trebalo da izvrši kao sluga.

Kao što je najavio Firči je krenuo sa kolektivnim kažnjavanjem. Pošto nikako nije mogao da nagovori  Bojanića da ispunjava zadatke, bivši muzičar grupe EKV je svim farmerima ukinuo popodnevnu dremku i kafu. Ovo je rezultovalo gnevom farmera, pa je Miloš u jednom trenutku rekao da će zbog svih njih izvršavati zadatke i da će se, ako treba, uhvatiti i za struju. Međutim, folker je kasnije negirao samog sebe, rekavši Zorici Brunclik da on to nije izgovorio.

Miloš, koji je uspeo da se posvađa sa svakim učesnikom ovog serijala Farme, više nije ni u dobrom odnosu sa Rakom, koji mu je od početka serijala bio „najbolji drug“. Sinoć su gledaoci popularnog rijalitija mogli da vide svađu nekadašnjih „prijatelja“.

Tako je Miloš Raki rekao kako je završio sa političkom karijerom, da je naučio nekoliko formula, sa kojima maltretira mlađe učesnike farme. Najveći apsurd je taj što je Miloš Bojanić, koji je dokazao svoju nepismenost, rekao Raki kako ne zna srpski jezik. Ono što je najviše iznerviralo političara je to što mu je Miloš rekao da ga u Trsteniku više ne bi zaposlili ni kao portira, jer je navodno pre ulaska na Farmu bio u tom gradu.

Raka je zatražio od Miloša da se zakune u dvojicu sinova da je bio u Trsteniku pre ulaska na farmu. Pošto je Miloš, ne želeći da se zakune, samo demantovao sebe i farmerima pokazao da je lagao, Raka se razbesneo i umalo je došlo do tuče, koja bi se sigurno desila da Maca nije stao između Rake i Miloša.

Najbizarniji trenutak njihove svađe bio je kada je Raka rekao Milošu da smrdi kao osoba, na šta se folker nasmejao, potvrdio i rekao da se čovek tako rađa! WTF?!

Autor: Faris Yuma

Povezane vesti

Back to Top